Meer dan een doekje voor het bloeden?

Help mee en maak een verschil:

Registreer, word vriend en doneer aan

Stichting ROW/HHT Nederland, al vanaf € 25 !

ROW, ook wel bekend als de ziekte van Rendu-Osler-Weber, is een zeldzame en ernstige genetische aandoening die het leven van patiënten ingrijpend beïnvloedt. Jouw steun is essentieel voor ROW-patiënten en hun families, die dagelijks met de uitdagingen van deze aandoening te maken hebben.

Gratis naar de patiënten-/lotgenotendag! Met een donatie al vanaf €25 maak je het mogelijk om online ROW-webinars, ontmoetingsdagen voor patiënten en informatieve nieuwsbrieven te realiseren. Doe je zo’n donatie, dan mag je zelfs gratis naar de patiënten/lotgenotendag. Deze evenementen bieden patiënten en hun naasten waardevolle informatie, steun en de kans om ervaringen te delen. Bovendien zijn er ook onderzoekers en behandelaars aanwezig die voorlichting en informatie geven over deze ingrijpende aandoening.

Stichting ROW/HHT Nederland is een erkende ANBI-instelling. Dit betekent dat je je donaties kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Hoe meer je geeft, hoe groter het belastingvoordeel. Samen kunnen we echt het verschil maken! Doneer nu en help ROW-patiënten een betere toekomst op te bouwen met zicht op medicatie en nieuwe behandelingen.

Vriendschap/doneren: Je kunt de Stichting ROW/HHT Nederland steunen – ook worden niet-patiënten hiervoor van harte uitgenodigd – door vriend te worden en geld over te maken aan: Stichting ROW/HHT Nederland, rekeningnummer: NL19 RABO 0373 097 506.

ANBI: ROW/HHT Nederland is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor giften en schenkingen aan de stichting onder de geldende voorwaarden van de Belastingdienst fiscaal aftrekbaar zijn.

RSIN: 865499639

Fiscaalnummer: NL 823807071Bo1

REGISTRATIEFORMULIER:

   

   

   

   

  Aanmelden voor Webinar: ROW en Bloedneuzen

  Vul het registratieformulier in (op deze pagina)

   

  GRATIS NAAR DE ROW-PATIENTENDAG?

  Word vriend, registreer en doneer:

  op rekeningnummer zoals op de linkerpagina vermeld.

   

  EXTRA HANDIG:

  Als je wilt doneren, gebruik dan onderstaande QR-code:

   

  GRATIS NIEUWSBRIEF?

  Registreer via het registratieformulier dat je hiernaast ziet.